Probeer het terug te betalen door middel van persoonlijke revalidatie.
Door de recente pandemie groeit de economie negatief en zijn de portemonnees van consumenten goed gesloten omdat ze niet weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Tot overmaat van ramp implementeert de regering sociale afstand om de verspreiding van Corona te voorkomen, waardoor winkels langer dan een 소액결제현금화 bepaalde periode niet kunnen werken, wat […]

Door de recente pandemie groeit de economie negatief en zijn de portemonnees van consumenten goed gesloten omdat ze niet weten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Tot overmaat van ramp implementeert de regering sociale afstand om de verspreiding van Corona te voorkomen, waardoor winkels langer dan een 소액결제현금화 bepaalde periode niet kunnen werken, wat het leven van eigenaren van kleine bedrijven moeilijk maakt.

Omdat zzp'ers niet kunnen overleven als ze alleen het bedrijfsleven beperken, biedt de overheid verschillende ondersteuning, waaronder de coronalening voor individuele bedrijven. Hoewel de rentevoet wordt verlaagd en eigenaren van kleine bedrijven deze tot een royale limiet kunnen gebruiken, wordt deze niet gratis gegeven, maar het is een lening, dus wees voorzichtig, want het wordt een schuld nadat u deze hebt ontvangen.


Hoewel de particuliere zakelijke coronalening het voordeel heeft dat deze een lage rente heeft, kan het lastig zijn om later in rekening te worden gebracht, zelfs als de rente laag is, omdat deze meestal wordt geleend met een groot bedrag van 1-20 miljoen won. Bovenal kan het moeilijk zijn om terug te betalen na het lenen van geld, omdat de verkopen dalen.

In dat geval is er een procedure om u te helpen de bestaande schuld terug te betalen door deze te consolideren, en het is om de individuele bedrijfsrehabilitatie te gebruiken. Omdat het aflossingsbedrag wordt bepaald op basis van de verkopen, is het gemakkelijker om de schuld te verminderen dan om deze alleen af ​​te betalen.


Als u te laat bent, vindt u het misschien moeilijk om zaken te doen terwijl u een incasso ontvangt, maar als u de procedure gebruikt die de rechtbank helpt, kunt u uit de incasso komen nadat een bevel is uitgevaardigd, en kunt u de factoren elimineren die interfereren met zaken.

Het kan gezegd worden dat het een optimale procedure is voor het terugbetalen van schulden, omdat het niet alleen telefoontjes, bezoeken en sms'jes van de incasso-instantie kan voorkomen, maar ook de inbeslagname van tastbare persoonlijke eigendommen die volgt na een betalingsopdracht. Er zijn veel mensen die de schuld niet kunnen betalen na het ontvangen van de Corona Lening van de eenmanszaak en worstelen met het aandringen van het incassobureau.


Ik zal je een voorbeeld laten zien van een particuliere ondernemer die moeite had om zijn schulden af ​​te betalen na het ontvangen van een coronalening, en vervolgens zijn schulden afbetaalde via persoonlijke rehabilitatie. Ik heb twee medewerkers en run een accessoirewinkel. Ze waren voornamelijk in de export om verkopen te maken door goedkope goederen uit China te importeren en ze met een marge in Japan te verkopen.

Voor het uitbreken van Corona kwamen Japanners vrijelijk naar Korea om producten te zien en te kopen, maar omdat het door het uitbreken van een epidemie moeilijk was om Korea binnen te komen, waren er geen Japanners om de producten te zien en begon de verkoop te dalen. Alleen omdat mijn omzet daalde, gingen de winkel- en beheerkosten niet tegelijkertijd omlaag, dus het runnen van een winkel werd een zware last, dus ik had geen andere keuze dan de medewerkers waarmee ik werkte te organiseren.


Hoewel ik het me tot op zekere hoogte kon veroorloven door het personeel te reorganiseren, was het tijdelijk en kon ik geen inkomen blijven genereren, wat het leven nog moeilijker maakte. In de tussentijd hoorde ik dat de overheid steun verleende zodat ik geld kon lenen tegen een lage rente, dus ik vroeg een beoordeling aan bij een financiële instelling en ik kon 30 miljoen won lenen, het bedrag dat ik wilde.

In het verleden, toen ik een winkel runde, kon ik de winkelbelasting betalen terwijl ik monsters nam en de hoofdsom en rente betaalde voor het lenen van 50 miljoen won om stoffen en materialen te kopen. Het probleem was dat de onmiddellijke crisis kon worden overwonnen, maar de crisis begon na het uitgeven van de geleende 30 miljoen won.


Hoewel de rente laag was, werd deze toegevoegd aan de hoofdsom en rente, waardoor het onmogelijk werd om de onderhouds- en beheerskosten van de winkel te betalen. Als gevolg van het verkrijgen van veel informatie over hoe ik het dilemma van het moeten aflossen van schulden als mijn inkomen blijft dalen, kan overwinnen, had ik geen andere keuze dan mezelf te rehabiliteren als een eenmanszaak.

Ik verdiende genoeg om een ​​gerechtelijke procedure aan te vragen, dus ik hoefde alleen maar een zaak in te dienen en verder te gaan. In feite probeerde ik het alleen te doen, maar ik had problemen met het voorbereiden en invullen van de documenten, dus vond ik een kantoor dat me kon helpen, en nam toen de zaak over. Het is duidelijk dat een ervaren professional het heeft afgehandeld, dus het ging sneller dan toen ik de zaak alleen aan het voorbereiden was.


Aangezien ik een zakelijk inkomen verdiende, was het niet eenvoudig om de belastinggegevens op te stellen die ik had betaald om mijn inkomen te bewijzen. Toch kreeg ik te horen dat deze procedure mijn laatste hoop was, dus ik heb het stap voor stap voorbereid en met de hulp van het kantoor kon ik het vergoedingsplan en de verklaring netjes schrijven en indienen.

Persoonlijk verwachtte ik een straatverbod, maar de oorzaak van mijn schuld was 30 miljoen gewonnen als gevolg van de epidemie, en de bestaande 50 miljoen gewonnen werd geleend om monsters te verzamelen en meer te verkopen, dus er was geen probleem, dus het straatverbod werd uitgevaardigd . Nadat ik het straatverbod had ontvangen, betaalde ik de hoofdsom en rente van de schuld niet, maar zelfs dit alleen al zorgde voor mijn levensonderhoud, zodat ik een comfortabeler leven kon leiden.


Na het besluit om te beginnen, werd de vergadering van schuldeisers vastgesteld, maar ik betaalde goed zonder niet-betaling van het terugbetalingsbedrag, en de rehabilitatiecommissaris belde me en zei dat het niet nodig was om de vergadering bij te wonen omdat er niets bijzonders was. Nadat de goedkeuringsbeslissing is genomen, hoeft u alleen het vastgestelde aflossingsbedrag te betalen, zodat u het bedrag comfortabel kunt betalen.

Ik had het geluk dat het aflossingsplan erkend kon worden, zodat ik kwijtschelding kon krijgen als ik de rente betaalde, maar ook de hoofdsom afbetaalde omdat de verkopen veel daalden, maar niet alles. Er zijn veel mensen die een Corona-lening hebben gekregen van een particulier bedrijf om te leven zoals ik, maar de situatie is erger geworden. Als het moeilijk is om de schuld terug te betalen, probeer het dan niet alleen te betalen, maar probeer het af te betalen door middel van individuele bedrijfsrehabilitatie.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다